Denné menu

Denné menu 19.08. - 23.08.2019

Pondelok:
Karfiolová polievka s mrkvovými haluškami
1. 120g Drevorubačský bravčový rezeň, americké zemiaky, obloha 1,3,7
2. 120g Prírodný kurací rezeň na omáčke s čerstvých šampiňónov, ryža, obloha 1,2,3
3. 300g Penne so špenátom, paradajkou a kuracím mäsom, posýpané syrom 1,3,7
4. 300g Indické rizoto (zelenina, šampiňóny, karí omáčka) 1,3,7

Utorok:
Farmárska polievka so zemiakmi
1. 120g Pečené bravčové plece, dusená hlávková kapusta s kôprom, knedľa 1,3,7
2. 120g Kuracie rezne v maslovo-pórovej omáčke, ½ ryža, ½ hranolky, obloha 1
3. 300g Fazuľa na Bretónsky spôsob, chlieb 1,3,7 
4. 250g Zemiakové slivkové knedle s opraženou strúhankou a maslom 1,3,7

Streda:
Polievka čínska ostro – kyslá
1. 120g Ohnivé bravčové ragú (pikantné), makaróny 1,3,7
2. 120g Vyprážané kuracie nugetky, barbecue omáčka, zemiaky, obloha 1,3
3. 300g Lasagne Alla Mia (mleté mäso, paradajka, cibuľa,cesnák, bazalka) 1,3,7
4. 300g Špenátové halušky so syrovo – smotanovou omáčkou 1,3,7

Štvrtok:
Guľášová polievka
1. 120g Goralský bravčový guľáš, knedľa 1,3,7
2. 120g Kuracie soté Gyros s kukuricou, ½ ryža, ½ krokety, obloha 1,7,3 
3. 120g Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka 1,3,7 
4. 250g Zemiakové knedle plnené údeným mäsom, dusená kyslá kapusta 1,3,7

Piatok:
Brokolicová krémová polievka s lievankou
1. 120g Radošinské bravčové kotlety (pečené kare s horčicou, kečupm), zemiaky 1,7
2. 120g Kuracie prsia na hrášku a mrkve), dusená rýža, obloha 1,7
3. 250g Domáce palacinky s nutelou a šľahačkou 1,3,7
4. 120g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka 1,3,7
Kolektív V – Penziónu Vám želá dobrú chuť!

1. Obilniny obsahujúce lepok ( t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich.
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11.Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2 13.Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V-Penzión ,Hviezdoslavova 15, Spišská Belá, 059 01. Uvedená cena je s DPH. Váha mäsa je v surovom stave.
Kontakt: Tel.052/4581352. Možná platba stravnými lístkami.